Не е учудващ опитът България да бъде замесена във взрива на Кримския

...
Не е учудващ опитът България да бъде замесена във взрива на Кримския
Коментари Харесай

Гарелов скастри партиите заради Кримския мост. Проблемът

Не е озадачаващ опитът България да бъде замесена във гърмежа на Кримския мост, само че реакцията на партиите у нас беше неправилна , счита журналистът Иван Гарелов. Той не вижда проблем в реакцията на служебното държавно управление.

„ Ще направя един паралел със случая Антонов (българинът, упрекнат за атентата против папа Йон Павел II). Тогава създадохме един щаб от публицисти, който разглеждаше идеологическата страна. Аз отпътувах там на място с юриста на Антонов. (…) Италия е правова страна и значение имаха обстоятелствата. (…) В края на краищата беше оневинен точно заради неналичието на доказателство “, описа журналистът.
-->
Според него казусът сега е, че политическите сили веднага са пробвали да извлекат дивидент от обвиняванията към България сега , тъй като се готвят за идващите парламентарни избори.

„ Нападнаха Радев – незабавно да отговори. На кого да отговори? Путин не е споделил нищо, никое публично държавно лице не е споделило нищо, с изключение на там някакъв началник на проверяващата група “, разяснява Гарелов.

По думите му съветският президент Владимир Путин е схванал, че губи войната и се пробва да запаза някакаво достолепие.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР